FÖRELÄSNINGAR

Ta del av vår samlade kunskap om hälsa och friskvård och låt oss dela den med alla på företaget. Vi tycker om att föreläsa och förmedlar gärna det vi brinner för – nämligen att göra skillnad för just din hälsa.

Boka föreläsning

Du kan boka föreläsningar via mejl eller telefon.

 

BOKA

Produktiv Hälsa, personliga tränare

Kropp - Tanke - Känsla

En inspirerande föreläsning om kroppens behov och hur vår tanke och rörelse är sammanlänkade. Om stresspåslag som gör oss sjuka och vikten av att ibland ha obalans (just precis – obalans!) i livet för att utvecklas, komma vidare och våga gå utanför sin komfortzon. Vi delar våra egna erfarenheter och ger vår syn på friskvård & hälsa. Du får lära dig vad som händer med både hjärta & hjärna när du rör på dig, hur stress påverkar din kropp och hur rätt mindset hjälper dig förändra.

Föreläsare: Susanne Wihlborg & Thomas Höök

Rörelse som medicin mot stress

Låt dig inspireras till rörelse för både kropp och psyke. Du får lära dig hur hjärnans belöningssystem fungerar, vad som skiljer farlig och ofarlig stress och hur du blir smartare av bättre kondition. Jag reder också ut skillnaden mellan överträning och underträning samt vilka signaler kroppen ger dig när du är i farozonen för att dra på dig skador eller långvarig smärta. Och kanske viktigast av allt – hur du förebygger ohälsosam stress genom rörelse.

Föreläsare: Thomas Höök

Första hjälpen för återhämtning

Hur gör man för att hitta återhämtning när allt omkring bara rusar på? Finns det någon stoppknapp att trycka på? Jag ger dig konkreta verktyg för din återhämtning, enkla verktyg som fungerar. Du får lära dig hur medveten andning fungerar, vad som händer när du blir berörd eller berör och hur du kan meditera både i stillhet men också när du promenerar.

Föreläsare: Susanne Wihlborg

En vågad roadtrip

En föreläsning om att våga uppfylla en dröm. Jag tar dig med på min motorcykelresa i Kalifornien, där modet testades många gånger för mig som då precis börjat köra motorcykel på egen hand. En resa på 350 mil genom 50 gradig öken, slingrande bergsvägar med nedfallna stenar och en ständig ilning i magen varje gång jag kom nära stupet rakt ned till Stilla Havet. Vackert & respektfullt på en och samma gång.

Du för följa med mig genom indianreservaten, de små västernliknande samhällena i Mono Sierra och Napa Valleys enorma vingårdar. Jag vill berätta om känslan av att övervinna rädslan på en 7 filig highway i Los Angeles och glädjeruset som infann sig när jag körde över Golden Gate bron från Sausalito in till San Francisco. Rädsla är bara en tanke, det gäller att lita till sitt mod. Kan jag – kan du!

Föreläsare: Susanne Wihlborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.