• Kunskap och utveckling.

    För dig som privatperson och för ditt företag.

Diplomerad Massageterapeut

Utbilda dig till diplomerad massageterapeut hos oss. Små, exklusiva grupper. Du får mycket hjälp och jobbar praktiskt på vår klinik. Övning ger färdighet!

KURSINNEHÅLL

Humanbiologi Anatomi & fysiologi, Grundmedicin, Sjukdomslära, Idrottsskador

Manuell medicin Klassisk svensk massage, Terapeutisk massage, Stretch,  Muskulering – test & undersökning, Rörelsemönster & kroppshållning, Ledlära

Praktik Handledd praktik hos Produktiv Hälsa samt egna praktiktimmar

Övrigt Hjärt/Lungräddning & första hjälpen, Etik & patientbemötande, Marknadsföring & försäljning, Journalföring

Efter godkänd utbildning har du erhållit tillräckliga kunskaper för att kunna genomföra ett privat certifieringsprov till ”Av branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör”.

Mer info

Hjärt- och lungräddning, L-ABC och HLR

Lär dig att agera snabbt och rädda liv. Kursen ger de grundläggande kunskaperna inom L-ABC (andning, blödning, chock). Efter utbildningen har personalen större självförtroende till att agera och kan genomföra rätt insatser i väntan på att sjukvårdspersonal anländer.

Kursen ger de grundläggande kunskaperna inom L-ABC (andning, blödning, chock). Korta teoripass varvas med praktiska övningar. Efter utbildningen får deltagarna ett kompetens­kort som även gäller för andra eventuella arbetsgivare.


UTBILDNINGEN INNEHÅLLER:

• Lägeskontroll-ABC • Hjärt- och lungräddning • Luftvägsstopp • Information om hjärtstartare.


Våra certifierade utbildare kommer från BOL Säkerhet och följer de senaste internationella riktlinjerna, översatta till svenska av Svenska Kardiologföreningen och av Svensk Förening för Anestesi och Intensivvård.

Mer info

Hot & våld på arbetsplatsen

Det är svårt att förbereda sig för ett ev hot eller våldsamt inslag både på jobbet och privat. Det är oftast sådant som inte kan styras.

Men med förebyggande åtgärder går det att tänka efter före och göra det man kan.

Att utarbeta tydliga säkerhets­rutiner och att ta fram handlingsplaner för hur anställda ska göra i hotfulla situationer, är en trygghet. Att ge personalen utbildning i kommunikation och bemötande mot en aggressiv eller provocerande person är också en bra åtgärd i förebyggande syfte för att skapa en bra arbetsmiljö.


INNEHÅLL:

• Juridik – vad kan och får man göra

• Förebyggande arbete i er verksamhet

• Lär er läsa av och hantera olika situationer

• Praktisk träning.

Utbildningen genomförs av certifierade utbildare från BOL Säkerhet

Mer info

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.