FÖR FÖRETAG

Outsourca din friskvårdsavdelning! Vill du som chef att dina medarbetare ska må bra och gilla att vara på jobbet? Känner du att du ibland inte räcker till för att kunna ge det du egentligen vill eller är det för många krångliga regler kring friskvård? Lugn – vi fixar det åt dig. Dessutom får du feedback i form av mätningar där du klart och tydligt kan mäta våra insatser. Vi levererar helt enkelt det vi heter – Produktiv Hälsa. Vi ser till att du har en tydlig policy för hur ni ska använda era friskvårdspengar!

Boka tid hos oss

Du kan boka din tid online eller via mejl eller telefon.

 

BOKA TID

Hur jobbar vi?


  • Vi tar reda på nuläget – vilka utmaningar har ni?
  • Sjukfrånvaron, vad vill ni sänka den till?
  • Var finns behoven?
  • Vad vill du som arbetsgivare ha ut av era investeringar?
  • Utifrån nuläget, gör vi ett upplägg anpassat för er och under resans gång mäter vi kontinuerligt resultatet.
  • Ni minskar dyra konsekvenser för förslitningar, stress, smärttillstånd eller sömnproblem.
  • Genom att ta ett helhetsgrepp om företagshälsan, förebygger ni sjukskrivningar och skador

Vi jobbar inom tre områden


Rörelseträning – löparcoachning, fysträningar, yoga

Behandlingar – certifierade företagsmassörer som genomgått våra kompetenshöjande internutbildningar kommer till er på arbetsplatsen.

Psykosocial Hälsa – coachning & stressrehabilitering för långtidssjukskrivna eller den som är på väg att bli det.     

FÖRETAGSTRÄNING & YOGA

Fysisk träning är ett av kroppens grundläggande behov och senaste forskningen visar också att vi blir smartare av att röra på oss. Buffra er mot stress, håll er friska, starka och pigga med våra personliga tränare och yogainstruktörer. Rolig funktionell träning med kroppen som redskap där alla kan vara med och tränar efter sin egen förmåga. Ni får lära er hur ni tränar med rätt teknik för att undvika skador. Vi tränar utomhus i närheten av arbetsplatsen, får frisk luft, rör på oss och har en kul stund tillsammans!

Ni kan också boka coachande löpning med vår löpexpert Thomas Höök.

I våra yogapass får ni ihop både mental och fysisk träning, lär er att andas på rätt sätt, sänker stressnivån och blir både starkare och mer rörliga. All yoga utgår från kroppens biomekanik (rörelsemönster), på så sätt undviks skador och alla kan vara med.

MER INFO OM VÅR YOGA

REHABCOACHING

Ett program för medarbetare som behöver verktyg för att komma tillbaka till arbetet på ett hållbart sätt eller för den medarbetare som är i riskzonen för att bli sjukskriven på grund av stress och oro. Vi designar programmet efter individens förutsättningar och sätter tydliga mål att nå under perioden.

Jag som coachar är utbildad NLP Master Practitioner, massageterapeut och yogainstruktör. Min uppgift är att utbilda och leda dig till ett, för dig, gynnsamt eget ansvar för ditt välmående och ta reda på vad du vill och behöver. När du jobbar mot dina egna mål, på ditt eget sätt – når du hållbara RESULTAT.

Skillnaden som gör skillnaden är att ta reda på vad det handlar om egentligen och sedan ta ett helhetsgrepp utifrån det. Målsättningen är att du ska tillbaka till arbetet med energi som bibehålls över tid. Vi skapar ett genuint sätt för dig som fungerar!

LÄS MER

FÖRETAGSMASSAGE & NAPRAPATI

Låt en av våra proffsiga massörer komma till din arbetsplats och behandla alla medarbetare – en riktig investering! Ni kan med fördel kombinera massagen med regelbunda besök av en naprapat som gör en genomgång och kroppsscanning av personalen, behandlar nackspärrar, tennisarmbågar, hälsporrar & andra problem i rörelseapparaten.

Vi upprättar en mottagning på plats och tar med oss all nödvändig utrustning. Våra massörer är diplomerade massageterapeuter samt certifierade enligt branschrådet, Svensk Massage. Alla innehar medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansvarsförsäkrade, en trygghet för dig som arbetsgivare.

På Produktiv Hälsa värnar vi om långa fungerande relationer, därför har vi valt att satsa på kompetensutveckling. Varje år genomför vi vidareutbildningar för våra massörer & naprapater, så att de förutom sin grundutbildning hela tiden vidareutvecklas och kan ge dig och dina medarbetare professionella behandlingar. Med andra ord så ger vi inte “bara” massage, vi ser till helheten och har gedigen kunskap och kompetens för de behandlingar vi utför. Vårt mål är förstås att du som arbetsgivare får tillbaka för din investering, genom piggare, friskare, gladare och mer produktiva medarbetare!

Tveka inte att kontakta oss, vi träffar dig gärna och berättar hur ett upplägg kan se ut på din arbetsplats. Jobbar ni inte på en fast plats, utan reser runt (konsulter, hantverkare, säljare)? Då kommer ni till oss på mottagningen i stället. Vi löser vi det praktiska med bokning, fakturering och annat.

FÖRELÄSNINGAR

Ta del av vår samlade kunskap om hälsa och friskvård och låt oss dela den med alla på företaget. Vi tycker om att föreläsa och förmedlar gärna det vi brinner för – nämligen att göra skillnad för just din hälsa.

Kropp – Tanke – Känsla
En inspirerande föreläsning om kroppens behov och hur vår tanke och rörelse är sammanlänkade. Om stresspåslag som gör oss sjuka och vikten av att ibland ha obalans (just precis – obalans!) i livet för att utvecklas, komma vidare och våga gå utanför sin komfortzon. 

Rörelse som medicin mot stress
Låt dig inspireras till rörelse för både kropp och psyke. Du får lära dig hur hjärnans belöningssystem fungerar, vad som skiljer farlig och ofarlig stress och hur du blir smartare av bättre kondition. 

Första hjälpen för återhämtning
Hur gör man för att hitta återhämtning när allt omkring bara rusar på? Finns det någon stoppknapp att trycka på? Jag ger dig konkreta verktyg för din återhämtning, enkla verktyg som fungerar.

En vågad roadtrip
En föreläsning om att våga uppfylla en dröm. Jag tar dig med på min motorcykelresa i Kalifornien, där modet testades många gånger för mig som då precis börjat köra motorcykel på egen hand.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Våra samarbeten

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.