FÖRETAGSHÄLSA

Ökad vinst och bättre hälsa – hur får ditt företag till det?

För oss hör välmående och ekonomisk vinst ihop. Vi jobbar med mätbara insatser för tydliga och konkreta resultat. Genom att använda friskvårdspengarna på ett riktigt effektivt sätt, till fysisk träning och behandlingar, skapar det förutsättningar för ditt företag och dina medarbetare att kunna leverera på topp.

 

Våra expertområden är: Behandling – Rörelse?

Produktiv Hälsa har många nöjda och återkommande kunder.

Hör gärna av dig och boka in ett samtal med oss, det kostar inget. Hela företaget vinner på det.

Vad kan vi göra för dig?

KONTAKTA OSS

MEJL TELEFON

FÖRETAGSMASSAGE

Vi upprättar en mottagning på arbetsplatsen, där våra välutbildade massageterapeuter erbjuder effektiva behandlingar för olika behov och problem. Bokning och schema online.

För att kvalitetssäkra vår företagsmassage deltar vi i fortbildning varje år. Vi gör det lönsamt att må bra – på ett hållbart sätt.

läs mer

FÖRELÄSNINGAR

Inspiration och metoder som fungerar i vardagen – Vad behöver just du och ditt företag?

Vi har en stor kunskapsbank att ösa ur och vi brukar få höra att vi är bra på att förmedla. På ett engagerande sätt, fritt från pekpinnar.

Läs mer

TRÄNING OCH RÖRELSE

Bli smartare, piggare och en roligare kollega på våra träningspass. Vi tränar med fördel utomhus och använder den egna kroppen som redskap.

Stress släpper när vi rör på oss och hjärnan mår toppen när kroppen rör på sig.

LÄS MER

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.