Nya HAPPY YOGA PASS med Susanne Wihlborg

Måndagar
Kl 17.30-18.45 GRABBYOGA – Fysiskt pass för alla män, både du som som yogat tidigare eller vill testa för första gången. Ett utmärkt komplement till konditionsträning.
Kl 19.00-20.15 HAPPY YOGA SLOW – Yinyoga inspirerat pass där vi stannar längre i positionerna, stärker muskler i leder & stretchar. Passar dig som behöver varva ner eller är helt nybörjare på yoga.

Tisdagar
Kl 18.30-19.45 HAPPY YOGA FLOW – Fysiskt pass där vi går i och ur positionerna i ett flöde med fokus på styrka & flexibilitet. Passar dig som yogat tidigare och vill ha hjälp med korrigeringar.

Start vecka 34
Pris 10 ggr: 2.250:-
Anmälan: susanne@produktivhalsa.se

VARFÖR MIN EGEN HAPPY YOGA?

Yoga är ett skönt sätt att släppa både fysiska och mentala spänningar och det sker när vi rör oss i harmoni med vår andning. På mina yogapass är glädjen i fokus och alla jobbar efter sin egen förmåga. Mina klasser har få deltagare (max 8 st) vilket gör att jag hinner med att se alla, hjälpa till i olika positioner, ge varianter på övningar osv.
Det viktigaste av allt i mina pass är att du känner en skillnad – blir starkare, mer flexibel, släpper mental “skit”, blir lugnare eller på något annat sätt märker av en förändring till det bättre hos dig själv.

“Stay happy!”

Mer info om yogaklasserna hittar du på vår facebook sida