Nyheter


I virustider

Vi hoppas du och alla dina nära mår bra i dessa virustider. Vi på Produktiv Hälsa jobbar på och håller öppet som vanligt men är förstås starkt påverkade av pågående viruspandemi. Färre bokningar och inställda yogapass är några exempel.

Så, vad kan vi då göra? För vår del tar vi tillfället i akt och utvecklar våra onlinetjänster och inom kort kommer de att finnas här på vår hemsida. Onlinetjänsterna kommer att omfatta rörelsefilmer, yogapass, rehab & fysträning samt möjlighet att via din sjukvårdsförsäkring nyttja naprapattjänster.

Tills detta är klart vill vi uppmana dig att boka in dig på massage, naprapat- och akupunkturbehandling. Vi är alltid  mycket noga med hygienen och nu – ännu mer!

Vi tvättar och spritar våra händer noga, spritar behandlingsbänken, använder bänkpapper och byter skyddet på ansiktskudden efter varje kund. Vi tar inte i hand och har utökat våra städrutiner. Och skulle det dyka upp en kund med symptom, får de helt enkelt vända i dörren. Detta har dock inte hänt, vi har ju bara kloka kunder….

Och vi själva? Ja vi stannar självklart hemma vid minsta symptom, så om det skulle bli fallet hoppas vi att du har överseende med att vi flyttar din behandling med kort varsel. På samma sätt som vi har förståelse för att det även kan bli så för dig.

På vår facebooksida skrev vi några tänkvärda ord kring situationen som råder i Sverige just nu:

“Vi fick den, utan att vi bad om den. Den där välbehövliga pausen. Pausen från jagandet, över stressen att hinna, pressen att inte klara av, kunna prestera.

I stället fick vi oro för vår egen och våra näras hälsa.

Vi börjar bry oss om hur grannen mår, frågar om vi kan hjälpa till, ringer varandra och pratar. Trots avstånd och ofrivilliga karantäner så pratar vi mer med varandra. Vi skypar, zoomar, facetimar, livesänder och pratar.

Vi lyssnar och vi bryr oss.

Gör något bra av just din paus. Även om du inte bad om den och den kom olägligt. Även om den försätter dig i en svår ekonomisk situation. Vi är många som är där. Lägg ditt fokus på vad du kan göra där du är idag.

Använd din paus till att ta hand om din hälsa, utveckla något nytt, hitta andra lösningar, rensa bort det du inte behöver och reflektera över hur du vill leva ditt liv – egentligen.”

Ta hand om dig!

Läs gärna Kroppsterapeuternas öppna brev till regeringen med anledning av frisk- & hälsoföretagens situation just nu.