Individuell rehabilitering och coaching – mot stress

Det finns olika anledningar till varför en person blir sjuk av stress.

Långvarig stress skadar nervsystemet.

Det visar sig på olika sätt hos olika individer.

Och därför behövs det olika lösningar för att bli frisk.

Stressrehabilitering för sjukskrivna

Jag, Susanne Wihlborg, coachar dig i ett individuellt designat program, HÄLSA ENERGI TRÄNING.

Tillsammans tar vi fram verktyg för att stärka din hälsa och ork. Oavsett utmaningar, fungerar programmet eftersom det görs unikt för dig och din verklighet. Vi kommer att ta reda på vad som motiverar dig och vad du behöver för att komma vidare. Med min hjälp kommer du tryggt tillbaka till jobbet med energi som varar.

KONTAKTA MIG

 

För arbetsgivaren

Genom att låta sjukskrivna medarbetare gå mitt program HÄLSA ENERGI TRÄNING skapar du lönsamhet och vinst. Medarbetare slipper riskera att hamna djupare in i orkeslöshet och sjukskrivning och kommer i stället tillbaka snabbare till arbetet. Du kan fortsätta fokusera på det du är bra på och dessutom bättra på siffrorna genom sänkta sjuktal.

Kontakta mig – berätta vad du och ditt företag behöver hjälp med.

KONTAKTA MIG

NLP (Neuro Linguistik Programming) personlig utveckling och förändring. Modeller och tekniker för att ändra ditt sätt att tänka eller agera i olika situationer. NLP beskriver metoder för hur du kan lyckas med det du vill. Ett verktyg för att leda dig själv och andra.

“Oavsett vad du tror att du är, är du alltid mer än det”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.