Utveckling som gör skillnad

Byt miljö när det är dags att lära nytt, komma vidare och bli en ännu bättre version av dig själv.

Eller vill du utveckla hela företaget?

Med vår hjälp höjer ni produktiviteten på nästa konferens där vi håller i workshops, träningspass, yoga och coachning.

LYFT HELA FÖRETAGET

Kombinera nästa konferens med workshops i självledarskap och hållbar hälsa. Utveckla dig och dina medarbetare genom att lära er om tankestrategier, motivationsfaktorer och omedvetna generaliseringar.

Kombinera detta med yoga, fysisk träning och att sätta mål för den personliga hälsan.

Vi hjälper er att sätta ihop ett program som lyfter hela företaget till en ny nivå. Bygg konferensen helt och hållet efter företagets mål och visioner. Då får ni ett hållbart resultat.

För de resetekniska bitarna samarbetar vi med gruppresebyrå.

Kontakta oss

STANNA UPP INNAN DU FORTSÄTTER

Back to Basic – vårens resa som vi arrangerar tillsammans med Alla Leder AB.

Vi kommer återigen att resa till vackra Sesimbra i Portugal där du vaknar och somnar till havets brus. Här finns strand och Atlanthav omgivna av berg, små mysiga gator och gränder.

Veckans mål är att du får lägga tid på dig själv och fokusera på din mentala styrka. Vårt program kommer bjuda på olika vägar att landa, vara närvarande, ta bättre beslut och ta hand om både kropp och tanke. Bästa kombon av mentalt och fysiskt!

Gör en notering i kalendern – prel datum: 3-10 maj 2020.

Vår erfarenhet är att mindre grupper ger mer, därför har vi små och personliga grupper och begränsat antal platser. Vill du redan nu prelboka din plats eller få inbjudan så snart vi fått alla detaljer klara?

Info

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.