SUSANNE WIHLBORG

För mig är hälsa & friskvård så mycket mer än att äta, sova och träna rätt. Att exkludera den mentala träningen är för mig att inte ta hand om hela människan. Att träna kroppen och låta hjärnan vara någon annanstans ger inte det bästa resultatet. På samma sätt som du stärker muskler med fysisk aktivitet, stärker du din mentala hälsa genom att träna dina tankar. Jag inspirerar och utbildar mina klienter att ta eget ansvar för sitt välmående genom fysisk och mental träning. Jag coachar mot uppsatta mål och sänkt stressnivå, eftersom stress gör att vi tar osmarta beslut.

Min passion ligger i att leda en människa till en bättre plats, där hen blir sitt bästa jag och lever sitt liv fullt ut. Det finns så mycket oanvänd potential där ute – jag vill i stället se individer blomstra!

För att upprätthålla hög energi för egen del tränar jag boxning, springer eller cyklar i skogen, yogar och mediterar. Jag går till mina mentala coacher och skriver in tid för egen reflektion i min kalender. Jag tycker om fart och när det går snabbt, därför är stillsam tid viktigt för min egen personliga balans.

Andra passioner jag har är min svarta, vackra Harley Davidson Sportster 1200 och att resa. Jag har dessutom förmånen att ibland få resa i jobbet både i egen regi och tillsammans med kunder, så bli inte förvånad om vi stöter på varandra på någon flygplats. Eller kanske vi ses på en av våra framtida resor där vi kombinerar den mentala träningen med andra aktiviteter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.