Yoga

Yoga är för alla.

Rörelse i harmoni med din andning är ett sätt att släppa både mental och fysisk spänning. Det kan också vara ett verktyg för att möta sig själv på ett djupare plan. På Susanne Wihlborgs Viryayoga får du yoga efter din egen kropps biomekanik (rörelsemönster) och samtidigt få med dig filosofiska tankar om livet och vardagen. Du är välkommen precis som du är, vi yogar lättsamt och har kul på passen!

Yoga på jobbet – Ett skönt avbrott där ni får möjlighet att släppa stress och anspänning, bara vara i stunden och fylla på energidepåerna.

Yoga på konferensen – Låt yoga bli en aktivitet på kickoffen. Släpp er planering och omstrukturering för en stund och byt konferensrummet mot yogamattan. Ha kul tillsammans. Vem vet, kanske ni har provat både barnets position och huvudstående innan dagen är slut?

Yogaklasser på vår mottagning

Grabbyoga Virya måndagar kl 17.30-18.45

Styrka och rörlighet i en perfekt kombination för alla män, både dig som yogat tidigare eller vill testa för första gången.

Viryayoga slow måndagar kl 19.00-20.15

Ett pass för nedvarvning med fokus på andning och ett lugnare tempo. Passar dig som vill yoga stillsamt eller är nybörjare.

Viryayoga flow tisdagar kl 18.30-19.45

Vi går igenom hela kroppen i olika positioner och har ett skönt flow i passet. Passar dig som vill ha lite högre tempo och har yogat tidigare.

Maila för bokning & frågor