VÅR MOTTAGNING

På vår mottagning finns naprapati, akupunktur, massage, yoga, coachning och fysträning. När du kommer till oss kan du alltid räkna med att vi ser till helheten och utgår från dig och dina förutsättningar. Du får råd & övningar för att dina problem ska minska eller försvinna och vi sätter ihop paket med både behandling & träning när det behövs. Du som företagare kan skicka dina medarbetare till oss på mottagningen. Kontakta oss eller kom förbi på en fika så gör vi ett upplägg som passar dig och ditt företag.

Boka tid hos oss

Du kan boka din tid online eller via mejl eller telefon.

 

BOKA TID

AKUPUNKTUR

“Med akupunktur behandlas en stor mängd åkommor. Metoden utgår ifrån att punktvis stimulera olika centra i kroppen som hamnat i obalans. Mycket tunna nålar sätts i individuellt utvalda områden på huden så att överskott dämpas och svagheter stärks.”

– Thomas Höök, leg naprapat, TCM akupunktör, lic fystränare och löparcoach

Läs mer

NAPRAPATI

“Min målsättning när du kommer till mig är att återställa din kropps naturliga förmåga till rörlighet. Efter noggrann analys av orsaken till problemet får du en behandlingsplan som även inkluderar egna rörelser. Det räcker inte att bara behandla dina symptom. För att få ett varaktigt resultat behöver vi komma åt själva orsaken till din smärta eller dina låsningar.”

– Thomas Höök, leg naprapat, TCM akupunktör, lic fystränare och löparcoach

Läs mer

COACHANDE LÖPNING

Få ut mer av din löpning, spring med lätthet och höj din energi.
Åker du på sträckningar eller “gubbvad” när du löptränar? Lär dig i stället att springa hållbart utan skador. Coachande löpning innebär också att jobba med den mentala hälsan. Finns det begränsningar eller annat motstånd som hindrar din löpning eller har du en tro om att du inte kan springa?

Coachande löpning är ett utmärkt sätt att få ihop ett team och få en grupp att jobba åt samma håll. En aktivitet med löppass på kickoffen, ledningsgruppsmötet eller styrelsemötet ger energi och hjälper er att ta de rätta besluten. Du kan också hänga med på öppna träningspass med fysträning (bootcamp) och coachande löpning.

För info om plats och tider,  maila eller gå in på vår facebooksida.

YOGA

“För mig personligen har yogan fått stor betydelse för mitt välmående. På yogamattan har jag gjort mig av med både mentala & fysiska spänningar samt fått möta mig själv – den jag är och det jag står för. Om min yoga kommer att göra detsamma för dig vet jag inte, men jag garanterar dig att du kommer upptäcka din kropp på nytt och lära dig att yoga med både lätthet & glädje.”

– Susanne Wihlborg, coach, NLP master practitioner och lärare i Viryayoga.

Läs mer

PRIVAT COACHING

H.E.T – HÄLSA & ENERGI TRÄNING

“Under mina 15 år i hälso- & friskvårdsbranschen, har jag upptäckt att de bästa resultaten uppnås när vi synkar kropp & tanke. Jag har träffat många människor som tror att de måste leva med ständig smärta eller hög stressnivå men när de i stället tar reda på den egentliga kärnan till problemen kan de leva mer genuint med sig själva och minska både smärta och stress i sina liv”.

– Susanne Wihlborg, coach, NLP master practitioner och lärare i Viryayoga.

Läs mer

MASSAGEBEHANDLING

Lägg dig ner, koppla av och låt oss göra jobbet. Den stressade varvar ner, smärtor försvinner, idrottaren bygger upp sin kropp inför tävlingar och för den fysiskt eller psykiskt handikappade kan massagen bli en bra igångsättare för att sedan gå vidare med andra behandlingsformer. Våra certifierade massörer varvar olika tekniker efter de behov du har, klassisk massage, triggerpunktsbehandling, strain/counterstrain, akupressur, muskulering & töjning.

“Det unika med massage är att det är både förebyggande och behandlande på samma gång. Hos oss jobbar bara certifierade massörer som har ett genuint intresse att få dig att varva ner och bli av med begränsningar i rörligheten.” – Susanne Wihlborg, coach, NLP master practitioner och lärare i Viryayoga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.