H.E.T – HÄLSA & ENERGI TRÄNING

Det du tränar på – blir du bra på!

Det där med coachning – varför ska man hålla på med det? Blir det inte i alla fall som vanligt efter ett tag? Nej, faktiskt inte. Jag påstår att om du gör en förändring på rätt sätt & får uppleva det positiva som följer förändringen, så vill du inte tillbaka till gamla mönster.

Känner du igen dig?

Jag coachar dig i ett specialdesignat program, där du är med och tar fram dina verktyg för att stärka din hälsa och nå dina mål. Oavsett utmaningar, så fungerar programmet eftersom det görs unikt för dig. Du bygger helt enkelt DIN egen väg till bättre och hållbar hälsa.

Exempel på vad jag hjälpt klienter med:

 • Svårt att hitta tillbaka efter en lång tids sjukskrivning
 • Är ofta småsjuk – förkylning, hosta, feber.
 • Orkeslös
 • Kan inte hålla i träning.
 • Vet inte hur jag sätter mål
 • Återkommande smärta på samma ställe i kroppen
 • Stressar & oroar mig
 • Jojobantar
 • Vill förändra men vet inte hur eller vad.

 

Det här får du:

 • Uppstartscoachning med tester för kommunikation, beteenden och dina drivkrafter där det blir tydligt vad som motiverar dig och får dig att fortsätta.
 • Exklusivt, individuellt anpassat program för det du vill uppnå.
 • Individuell coachning 10 gånger då vi också promenerar.
 • ”Akut” support via mail eller telefon (10 min) vid behov under programmets gång.
 • Slutrapport och säkerställning av ditt RESULTAT.

För bokning och mer info ring Susanne 08-741 12 00 eller skicka ett mail.

DIN COACH

Min passion är att göra skillnad och inspirera dig till att våga tro att det du vill är möjligt och ha tillit till att du kan. Du grejar det! Hälsa & friskvård är så mycket mer än enskilda träningspass och dieter och jag har en stark tilltro till individens egna förmåga. Jag kommer guida dig att sätta dina egna mål och coacha dig att nå dom, jag är bra på att se behov och hitta lösningar.

 

Vi kommer att ta reda på vad som motiverar dig och vad du behöver för att komma vidare – jag är med dig hela tiden och ser till att du följer din egen ”highway” till bättre hälsa. Är du REDO?

 

Susanne Wihlborg, coach, NLP Master Practitioner och yogalärare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.