Företagsmassage

Låt en av våra proffsiga massörer komma till din arbetsplats och behandla alla medarbetare – en riktig investering!

Vi upprättar en mottagning på plats och tar med oss all nödvändig utrustning. Våra massörer är diplomerade massageterapeuter samt certifierade enligt branschrådet, Svensk Massage. Alla innehar medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansvarsförsäkrade, en trygghet för dig som arbetsgivare.

På Produktiv Hälsa värnar vi om långa fungerande relationer, därför har vi valt att satsa på kompetensutveckling. Varje år genomför vi vidareutbildningar för våra massörer, så att de förutom sin grundutbildning hela tiden vidareutvecklas och kan ge dig och dina medarbetare professionella behandlingar. Med andra ord så ger vi inte “bara” massage, vi ser till helheten och har gedigen kunskap och kompetens för de behandlingar vi utför.

Vårt mål är förstås att du som arbetsgivare får tillbaka för din investering, genom piggare, friskare, gladare och mer produktiva medarbetare!

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss, vi träffar dig gärna och berättar hur ett upplägg kan se ut på din arbetsplats.

Jobbar ni inte på en fast plats, utan reser runt (konsulter, hantverkare, säljare)? Då kommer ni till oss på mottagningen i stället. Vi löser vi det praktiska med bokning, fakturering och annat.