• Smärtfrihet – Rörelsefrihet – Högre energi

  • Coachning – för dig som vill förändra

  • Rehabilitering – när du bäst behöver det

  • Yoga & mental träning på soliga stränder

Vår filosofi

 

Vi vill se människor växa och leva sina liv fullt ut. Vi gillar inte begränsningar och tror på lösningar. Vi vet att du behöver ta ett eget ansvar för din hälsa, ingen annan kommer att göra det åt dig. Det finns inget quick fix eller några genvägar om du vill känna dig stark och hålla dig frisk. Kontinuitet och disciplin kommer att avgöra ditt resultat. Vägen dit är att jobba efter de förutsättningar du har och mot de mål du formulerar med dina egna ord. Om du vill, så hjälper vi dig!

 

Du vet väl att vi har avtal med många försäkringsbolag?

Produktiv Hälsa – Din Highway to Health!

"Företaget Konsult AB"

“Eva tittade ut genom fönstret, det hade precis börjat regna och hon hade glömt att ta med regnkappan till jobbet. Nu blev det i stället cykeltur hem i stickad tröja. Hade hon inte blivit mer glömsk den sista tiden?

Men innan hemfärd skulle hon ha möte med styrelsen och gå igenom företagets siffror och framtid. Siffrorna var okej men hon oroade sig för sjuktalen som hade dragit i höjden det senaste året…

Läs fortsättning

"Berättelsen om Magnus"

“Magnus hade ett bra jobb, han trivdes med sina kollegor och hade tagit på sig ännu fler roliga arbetsuppgifter. Han var omtyckt och noga med att alla skulle trivas på jobbet. När det var dags att ordna konferens tog han mer än gärna på sig uppdraget, trots att det fanns andra som egentligen hade det som sin arbetsuppgift. Han ordnade vinlotteri och arrangerade After Work en gång per månad – gärna med ett tema. Magnus sågs som kontorets egne glädjespridare. Men så hände något….

Läs fortsättningen


Vår affärsidé

”Vi höjer energin, produktiviteten och effektiviteten för dig och ditt företag genom behandlingar, utbildning och aktiviteter anpassade för era behov. Vi har rätt kunskap, gedigen erfarenhet och är hungriga på att skapa resultat tillsammans med er. Vår kompetens ökar er attraktion!”


Thomas Höök

Det är ingen tillfällighet att jag valt att jobba som naprapat i 30 år, det är ett omväxlande jobb och jag får möjlighet att vara en del av människors förbättring både mentalt & fysiskt. De senaste åren har människors fysiska problem blivit mer komplexa. Förr kom man in med ett ryggskott pga snöskottning eller påtande i trädgården. Nu är besvären mer svårdefinierade och sammankopplade med stress.

Det innebär att mitt arbete blir mer omfattande och innefattar både behandling, samtal & rehabilitering. Kort kan man säga att jag jobbar med “roten” till det onda och det är viktigt att mina patienter får en förståelse för varför problemen uppstått – då kan vi tillsammans hitta en lösning som håller.

Jag lägger en stor del av min fritid på att läsa om forskning och nya rön om hälsa, ett spännande område där det händer mycket. Min familj är viktig för mig och jag är engagerad i mina barns olika aktiviteter. Min bästa avkoppling är att springa. Löptränar flera gånger i veckan och springer alltid i skogen, där är det lugnt, skönt och lätt att hämta ny energi. Meditation är också något jag gärna ägnar mig åt, ofta innan ett löppass. 

Jag är också lite av en sportnörd och som fd fotbollsspelare har jag självklart koll på Allsvenskan, Premier Leage och La Liga. Tittar gärna på och följer både fotboll och andra sporter runt om i världen. Någon lär ha sagt: “Av alla oviktiga ting i världen, är kanske fotboll den mest viktiga “. Det kanske stämmer?

Läs mer om oss

Susanne Wihlborg

För mig är hälsa & friskvård så mycket mer än att äta, sova och träna rätt. Att exkludera den mentala träningen är för mig att inte ta hand om hela människan.  Att träna kroppen och låta hjärnan vara någon annanstans ger inte det bästa resultatet. På samma sätt som du stärker muskler med fysisk aktivitet, stärker du din mentala hälsa genom att träna dina tankar.

Jag inspirerar och utbildar mina klienter att ta eget ansvar för sitt välmående genom fysisk och mental träning. Jag coachar mot uppsatta mål och sänkt stressnivå, eftersom stress gör att vi tar osmarta beslut. Min passion ligger i att leda en människa till en bättre plats, där hen blir sitt bästa jag och lever sitt liv fullt ut. Det finns så mycket oanvänd potential där ute – jag vill i stället se individer blomstra!

För att upprätthålla hög energi för egen del tränar jag boxning, springer eller cyklar i skogen, yogar och mediterar. Jag går till mina mentala coacher och skriver in tid för egen reflektion i min kalender. Jag tycker om fart och när det går snabbt, därför är stillsam tid viktigt för min egen personliga balans.

Andra passioner jag har är min svarta, vackra Harley Davidson Sportster 1200 och att resa. Jag har dessutom förmånen att ibland få resa i jobbet både i egen regi och tillsammans med kunder, så bli inte förvånad om vi stöter på varandra på någon flygplats. Eller kanske vi ses på en av våra framtida resor där vi kombinerar den mentala träningen med andra aktiviteter?

Läs mer om oss

Är du certifierad massör eller legitimerad naprapat med ett brinnande intresse och en genuin vilja att bidra till andra människors välmående? Hör av dig till oss, vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Hälsoskolan

Just nu kan du prova en mindful meditationsövninng i vår hälsoskola. Sätt dig bekvämt och fokusera på dina sinnesintryck.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.