• Smärtfrihet – Rörelsefrihet – Högre energi

  • Coachning – för dig som vill förändra

  • Rehabilitering – när du bäst behöver det

  • Yoga & mental träning på soliga stränder

Vår filosofi

 

Vi vill se människor växa och leva sina liv fullt ut. Vi gillar inte begränsningar och tror på lösningar. Vi vet att du behöver ta ett eget ansvar för din hälsa, ingen annan kommer att göra det åt dig. Det finns inget quick fix eller några genvägar om du vill känna dig stark och hålla dig frisk. Kontinuitet och disciplin kommer att avgöra ditt resultat. Vägen dit är att jobba efter de förutsättningar du har och mot de mål du formulerar med dina egna ord. Om du vill, så hjälper vi dig!

Produktiv Hälsa – Din Highway to Health!

Behandlingsområden

Oavsett om ditt problem är smärta, begränsad rörlighet eller en stressad tillvaro, kan du räkna med att vi ser till helheten och utgår från dig och dina förutsättningar. Vi sätter ihop ett eget behandlingspaket till dig och ger dig råd hur du på egen hand förbättrar din hälsa.

Läs mer

Brett utbud för friskvård

Produktiv Hälsa har ett brett utbud för friskvården på ditt företag. Vår ambition är att ge våra kunder insikt kring den egna hälsan. Med insikter följer goda val för förbättringar och en positiv utveckling för individen och hela organisationen. En ren vinst alltså!

Läs mer


”Vi höjer energin, produktiviteten och effektiviteten för dig och ditt företag genom behandlingar, utbildning och aktiviteter anpassade för era behov. Vi har rätt kunskap, gedigen erfarenhet och är hungriga på att skapa resultat tillsammans med er. Vår kompetens ökar er attraktion!”


Thomas Höök

Jobbat som naprapat och akupunktör i 26 år i det egna företaget Södertörnsnaprapaten AB.

Thomas är lite av en kroppens Sherlock Holmes, söker & söker tills han hittar och identifierar bakgrunden till smärta och rörelsebegränsningar, utformar sedan en hållbar lösning och ger dig som patient förståelse för varför problemet uppstått. Thomas är även licensierad fystränare och har massor av bra rörelser i sin rörelsebank.

En fotbollstokig profil som gillar resor och ständigt uppdaterar sig på de senaste rönen inom friskvård & hälsa!

Läs mer om oss

Susanne Wihlborg

Startade Södertörns Kroppsvård AB 2003 och har sedan dess levererat massörer till företag i hela Stockholmsområdet.

Susannes passion är att inspirera och utbilda andra att ta eget ansvar för sitt välmående med förhållningssättet att vi människor gör de bästa val vi kan med de resurser vi för tillfället har tillgängliga. Nya resurser = nya val.

Förutom att massera och föreläsa, leder hon yogaklasser, coachar i mental träning och arrangerar livsstilsresor. En färgstark person med mycket humor, nyfikenhet och en stor kärlek till motorcyklar!

Läs mer om oss

Är du certifierad massör eller legitimerad naprapat med ett brinnande intresse och en genuin vilja att bidra till andra människors välmående? Hör av dig till oss, vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Anatomiskolan

Just nu kan du läsa om armbågsbesvär och käkledsbesvär i vår anatomiskola. Vad gör man åt musarm? och vad gör man åt yrsel orsakad av kraftiga spänningar i musklerna vid nackbasen? Läs om detta och mycket mer i vår anatomiskola!

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Stolta sponsorer av:

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.