• Företagsmassage – Naprapat – Akupunktur

  På vår mottagning finns naprapati, akupunktur, massage, yoga, coachning och fysträning

 • Rehabilitering – när du bäst behöver det

  På företag jobbar vi med företagsmassage, träningar, yoga, rehabcoachning och föreläsningar.

 • Yoga & mental träning på dina villkor

  Våra yogagrupper är små och vi fokuserar på kroppens biomekanik

 • Coachning – för dig som vill förändra

  Med NLP som verktyg får du verktyg att leva genuint med dig själv.

VÄLKOMMEN TILL PRODUKTIV HÄLSA

– Din Highway to Health!

BOKA TID

Du kan boka din tid online eller via mejl eller telefon.

 

BOKA DIN TID HÄR

Vi levererar det vi heter - Produktiv Hälsa

Susanne Wihlborg och Thomas Höök – det är vi som driver företaget.

Tillsammans med våra duktiga medarbetare ser vi till att också ditt företag blir hälsosamt lönsamt. För oss går hälsa och ekonomisk vinst hand i hand. Därför jobbar vi med mätbara insatser. Vi arbetar efter kompetens, personlighet och tillit.

Våra metoder är naprapati, akupunktur, yoga, massage på jobbet, fysträning, rehabilitering och coaching.

Vi har avtal med många försäkringsbolag – en klar fördel för dig

KONTAKTA OSS

 


Vår affärsidé

”Vi höjer energin, produktiviteten och effektiviteten för dig och ditt företag genom behandlingar, utbildning och aktiviteter anpassade för era behov. Vi har rätt kunskap, gedigen erfarenhet och är hungriga på att skapa resultat tillsammans med er. Vår kompetens ökar er attraktion!”


VI SÖKER FLER MEDARBETARE

Är du certifierad massör eller legitimerad naprapat med ett brinnande intresse och en genuin vilja att bidra till andra människors välmående? Hör av dig till oss, vi vill gärna komma i kontakt med dig!

 

KONTAKTA OSS

"Företaget Konsult AB"

“Eva tittade ut genom fönstret, det hade precis börjat regna och hon hade glömt att ta med regnkappan till jobbet. Nu blev det i stället cykeltur hem i stickad tröja. Hade hon inte blivit mer glömsk den sista tiden?

Men innan hemfärd skulle hon ha möte med styrelsen och gå igenom företagets siffror och framtid. Siffrorna var okej men hon oroade sig för sjuktalen som hade dragit i höjden det senaste året…

Läs fortsättning

"Berättelsen om Magnus"

“Magnus hade ett bra jobb, han trivdes med sina kollegor och hade tagit på sig ännu fler roliga arbetsuppgifter. Han var omtyckt och noga med att alla skulle trivas på jobbet. När det var dags att ordna konferens tog han mer än gärna på sig uppdraget, trots att det fanns andra som egentligen hade det som sin arbetsuppgift. Han ordnade vinlotteri och arrangerade After Work en gång per månad – gärna med ett tema. Magnus sågs som kontorets egne glädjespridare. Men så hände något….

Läs fortsättningen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.